over

jlf casting

JLF casting is ontstaan doordat wij via jeleukstefoto.nl steeds vaker de vraag kregen of wij modellen/figuranten kunnen regelen voor fotoshoots en/of filmproducties.

Omdat dit een tijdrovende klus is hebben wij deze website (JLF casting) laten ontwikkelen waar modellen/figuranten zich voor fotoshoots en/of filmopdrachten beschikbaar stellen.
Onze opdrachtgevers kunnen dan zelf de geschikte kandidaten opzoeken.

Wie kan zich inschrijven als model/figurant/hoofdrolspeler?
Wij zoeken mensen van alle leeftijden. Jong, oud, dun ,dik ,groot, klein en die woonachtig zijn in Overijssel. Onze opdrachten lopen uiteen van figurant in een bedrijfsfilm tot model bij een fotoshoot. Heb jij een verzorgd uiterlijk, ben je representatief, fotogeniek, en vind je het heel leuk om te figureren in een film/fotoproductie schrijf je dan snel in bij ons!

Vergoeding per opdracht
Indien je wordt uitgekozen voor een opdracht ontvang je een passende vergoeding voor de werkzaamheden.

Het inschrijven, plaatsen, updaten van je gegevens op de website is gratis. Wij vinden het belangrijk dat onze website er strak, professioneel en uniform uitziet, daarom vragen wij voor de profielfoto slechts € 25,- (deze profielfoto krijg je zelf ook in je bezit). Een goede profielfoto is heel belangrijk als je gecast wil worden voor leuke opdrachten en voor de uniformiteit van de website. Onze klanten kijken altijd kritisch naar je foto’s. Tevens mag je ook goede foto’s van jezelf mailen naar info@jlfcasting.nl ter aanvulling van je portfolio.

Wanneer je een uitgebreide fotoshoot wenst kunnen wij de modellen/figuranten van JLF casting een fotoshoot aanbieden voor slechts  € 75,- (normale prijs € 150,-) is niet verplicht.

Voor een afspraak kan je bellen met jeleukstefoto.nl 074-8221225

onze

modellen